ce este un curs de
advanced barista
Un curs de advanced barista este un curs de formare profesională destinat bariștilor care doresc să își îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în prepararea cafelei. Acest curs include lecții despre cum să pregătească cafea de calitate superioară, cum să utilizeze echipamentul corect și cum să ofere o experiență excelentă clienților. De asemenea, include lecții despre cum să îmbunătățească produsele și serviciile oferite, cum să se pregătească pentru competiții de barista și cum să se promoveze pe sine ca barista.
ce vei invata la cursul de
ADVANCED BARISTA
1. Introducere
Introducerea cursului de barista avansat, inclusiv obiectivele si temele abordate.
2. Tehnica de preparare a cafelei
Explicarea tehnicilor de preparare a cafelei, inclusiv macinarea, dozarea, turnarea, amestecarea si presarea cafelei.
3. Tehnica de preparare a espresso-ului
Explicarea tehnicilor de preparare a espresso-ului, inclusiv macinarea, dozarea, turnarea, amestecarea si presarea cafelei.
4. Tehnica de preparare a cappuccino-ului
Explicarea tehnicilor de preparare a cappuccino-ului, inclusiv macinarea, dozarea, turnarea, amestecarea si presarea cafelei.
5. Tehnica de preparare a latte-ului
Explicarea tehnicilor de preparare a latte-ului, inclusiv macinarea, dozarea, turnarea, amestecarea si presarea cafelei.
6. Tehnica de preparare a macchiato-ului
Explicarea tehnicilor de preparare a macchiato-ului, inclusiv macinarea, dozarea, turnarea, amestecarea si presarea cafelei.
7. Tehnica de preparare a altor bauturi
Explicarea tehnicilor de preparare a altor bauturi, inclusiv ceai, ciocolata calda si alte bauturi calde.
8. Tehnica de servire a bauturilor
Explicarea tehnicilor de servire a bauturilor, inclusiv prezentarea, temperatura si decorarea bauturilor.
9. Tehnica de curatare si intretinere a echipamentelor de barista
Explicarea tehnicilor de curatare si intretinere a echipamentelor de barista, inclusiv masina de espresso, rasnita, etc.
10. Tehnica de prezentare a bauturilor
Explicarea tehnicilor de prezentare a bauturilor, inclusiv prezentarea, decorarea si servirea bauturilor.
11. Tehnica de comunicare cu clientii
Explicarea tehnicilor de comunicare cu clientii, inclusiv intampinarea, intrebarea si ascultarea clientilor.
12. Tehnica de organizare a locului de munca
Explicarea tehnicilor de organizare a locului de munca, inclusiv pregatirea materialelor, curatarea si organizarea spatiului de lucru.
13. Tehnica de gestionare a stocurilor
Explicarea tehnicilor de gestionare a stocurilor, inclusiv inventarierea, stocarea si comandarea produselor.
14. Tehnica de gestionare a costurilor
Explicarea tehnicilor de gestionare a costurilor, inclusiv calcularea costurilor de productie si de vanzare.
15. Tehnica de gestionare a timpului
Explicarea tehnicilor de gestionare a timpului, inclusiv planificarea si organizarea activitatilor.
16. Tehnica de marketing
Explicarea tehnicilor de marketing, inclusiv promovarea produselor si a serviciilor.
17. Tehnica de vanzare
Explicarea tehnicilor de vanzare, inclusiv prezentarea produselor si a serviciilor, negocierea si finalizarea vanzarilor.
18. Tehnica de management
Explicarea tehnicilor de management, inclusiv motivarea, organizarea si supervizarea personalului.
19. Tehnica de evaluare a performantei
Explicarea tehnicilor de evaluare a performantei, inclusiv monitorizarea si evaluarea activitatilor.
20. Concluzii
Concluziile cursului de barista avansat, inclusiv recomandari si sugestii pentru dezvoltarea profesionala.
pentru mai multe detalii