Curs Barista Nivel Avansat

ce este un curs de

advanced barista

Un curs de advanced barista este un curs de formare profesională destinat bariștilor care doresc să își îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în prepararea cafelei. Acest curs include lecții despre cum să pregătească cafea de calitate superioară, cum să utilizeze echipamentul corect și cum să ofere o experiență excelentă clienților. De asemenea, include lecții despre cum să îmbunătățească produsele și serviciile oferite, cum să se pregătească pentru competiții de barista și cum să se promoveze pe sine ca barista.

ce vei invata la cursul de

ADVANCED BARISTA

1. Introducere

Introducerea cursului de barista avansat, inclusiv obiectivele si temele abordate.

2. Tehnica de preparare a cafelei

Explicarea tehnicilor de preparare a cafelei, inclusiv macinarea, dozarea, turnarea, amestecarea si presarea cafelei.

3. Tehnica de preparare a espresso-ului

Explicarea tehnicilor de preparare a espresso-ului, inclusiv macinarea, dozarea, turnarea, amestecarea si presarea cafelei.

4. Tehnica de preparare a cappuccino-ului

Explicarea tehnicilor de preparare a cappuccino-ului, inclusiv macinarea, dozarea, turnarea, amestecarea si presarea cafelei.

5. Tehnica de preparare a latte-ului

Explicarea tehnicilor de preparare a latte-ului, inclusiv macinarea, dozarea, turnarea, amestecarea si presarea cafelei.

6. Tehnica de preparare a macchiato-ului

Explicarea tehnicilor de preparare a macchiato-ului, inclusiv macinarea, dozarea, turnarea, amestecarea si presarea cafelei.

7. Tehnica de preparare a altor bauturi

Explicarea tehnicilor de preparare a altor bauturi, inclusiv ceai, ciocolata calda si alte bauturi calde.

8. Tehnica de servire a bauturilor

Explicarea tehnicilor de servire a bauturilor, inclusiv prezentarea, temperatura si decorarea bauturilor.

9. Tehnica de curatare si intretinere a echipamentelor de barista

Explicarea tehnicilor de curatare si intretinere a echipamentelor de barista, inclusiv masina de espresso, rasnita, etc.

10. Tehnica de prezentare a bauturilor

Explicarea tehnicilor de prezentare a bauturilor, inclusiv prezentarea, decorarea si servirea bauturilor.

11. Tehnica de comunicare cu clientii

Explicarea tehnicilor de comunicare cu clientii, inclusiv intampinarea, intrebarea si ascultarea clientilor.

12. Tehnica de organizare a locului de munca

Explicarea tehnicilor de organizare a locului de munca, inclusiv pregatirea materialelor, curatarea si organizarea spatiului de lucru.

13. Tehnica de gestionare a stocurilor

Explicarea tehnicilor de gestionare a stocurilor, inclusiv inventarierea, stocarea si comandarea produselor.

14. Tehnica de gestionare a costurilor

Explicarea tehnicilor de gestionare a costurilor, inclusiv calcularea costurilor de productie si de vanzare.

15. Tehnica de gestionare a timpului

Explicarea tehnicilor de gestionare a timpului, inclusiv planificarea si organizarea activitatilor.

16. Tehnica de marketing

Explicarea tehnicilor de marketing, inclusiv promovarea produselor si a serviciilor.

17. Tehnica de vanzare

Explicarea tehnicilor de vanzare, inclusiv prezentarea produselor si a serviciilor, negocierea si finalizarea vanzarilor.

18. Tehnica de management

Explicarea tehnicilor de management, inclusiv motivarea, organizarea si supervizarea personalului.

19. Tehnica de evaluare a performantei

Explicarea tehnicilor de evaluare a performantei, inclusiv monitorizarea si evaluarea activitatilor.

20. Concluzii

Concluziile cursului de barista avansat, inclusiv recomandari si sugestii pentru dezvoltarea profesionala.

pentru mai multe detalii

LASA-NE UN RAND MAI JOS!